Emir Can İğrek Konseri Yağmur Nedeniyle İleri Tarihe Ertelendi

Süleymanpaşa Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği Emir Can İğrek Konseri, yağmur engeline takıldı. Akşam saatlerinde hafif yağışla başlayan hava muhalefeti, konser saati yaklaştıkça şiddetini arttırarak etkinliğin yapılmasını imkânsız hale getirdi.

KONSER CAN GÜVENLİĞİ RİSKİ NEDENİYLE YAPILAMADI

Konser alanını dolduran binlerce Emir Can İğrek hayranı genç, yağmura rağmen alanı terk etmedi. Süleymanpaşa Belediyesi çalışanları seyircilere tek kullanımlık yağmurluk dağıtarak ıslanmalarını önlemeye çalıştı. Teknik ekipler yağmura karşı tüm önlemleri almalarına rağmen şiddetini azaltmayan yağış nedeniyle konser iptal edildi. Yetkililerden alınan bilgiye göre; konserin yapılması halinde ıslanan kablo ve ekipmanların alandaki can güvenliğini riske atacağının anlaşılması üzerine iptal kararı almak zorunda kalındı.

GİTARIYLA SEYİRCİLERİN ARASINA GİRDİ, MİNİ KONSER VERDİ

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Tekirdağ Çerkezköylü Emir Can İğrek, tüm olumsuzluklara rağmen sahneye gelerek megafon aracılığıyla sevenlerine durumu açıkladı. Ancak izleyicilerin sevgi gösterilerini ve tezahüratlarını cevapsız bırakmayan İğrek, megafon ve gitarını alarak seyircilerin arasına girdi. Yoğun yağmur altında en sevilen şarkılarından 3 tanesini seslendirdiği mini bir konser veren İğrek, bu tavrıyla sevenlerinin gönlünü almayı bildi. İğrek en kısa sürede bu konseri yapma sözünü vererek alandan ayrıldı.

ORTAK AÇIKLAMAYLA DUYURULDU

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Emin Benan Utku, konserin sunuculuğunu üstlenen Doğukan Alsay ve Emir Can İğrek, ortak bir açıklamada bulunarak konserin iptal edilmediğini, ileri bir tarihe ertelendiğini ve tarih netleştiğinde tüm iletişim kanallarından duyurusunun yapılacağını dile getirdiler.

Haber Tarihi: 31.08.2024
Okunma Sayısı: 0
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
T.C. SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2024